Guru Basa Sunda SMP Régina Pacis Bogor

Sakola Régina Pacis Bogor meryogikeun Guru Basa Sunda kanggo SMP. Kanggo persyaratanana diantawisna: A. Umum Diutamikeun kantos gaduh pangalaman ngajar Basa Sunda sareng resep ngajar. IP kumulatif minimal 2.75 Jujur, ulet, soméah, gaduh inisiatif tinggi sareng tanggungjawab. B. Saumpamina nyumponan kana persyaratan umum di luhur sumangga : Ngadamel surat lamaran padamelan lengkep sareng nomer telepon/nomer Fax./Email anu tiasa dihubungi. Ngalampirkeun fotocopy Ijasah Sarjana ...
More