Prof. Dr. Mikihiro Moriyama : Ngulik Sunda Ala Nagri Sakura (Catetan Kuliah Umum di Fakultas Ilmu Budaya Unpad)

(Ku Riki Nawawi)* Sorot panonpoé ninggang wanci rumangsang, Gedung Aula PSBJ FIB Unpad gegek ku akademis, boh dosén atawa mahasiswa pada ngagimbung di unggal juru. Cunduk kana waktu kira jam 09.20 WIB—sabada dibuka ku MC, Rahmat Sopian, M.Hum., ditumbu pangbagéa ti Yuyu Yohana Risagarniwa, M.Ed., Ph.D., (Dékan FIB)—kuliah umum Pa Miki (kitu nénéhanna) nu dijejeran “Basa Sunda jeung Identitas” dibuka ku Dr. Teddi Muhtadin (Dosén Program Studi Sastra Sunda) salaku panumbu catur. “Abdi ngulik...
More